Starshoe Breda

logo150

Onze webshop is relatief klein, want sportschoenen moet je aan je voeten gehad hebben, voordat je ze koopt. Het komt vaak voor, dat opvolgers van schoenen een nét wat andere stabiliteit hebben, kleiner vallen, groter vallen, breder zijn, etc,etc.

In onze webshop vind je een aantal handige artikelen.

Synflex

We verkopen al 15 jaar Synflex, een zeer effectief vloeibaar glucosamine-chondroitine preparaat voor gewrichten. Zie de website van de fabrikant.

synflexBestel in onze webshop

Massageroller

massageroller

De massageroller is een handig instrument voor de regelmatige sporter, die zijn spieren na inpanning zelf wil masseren.

Bestel in onze webshop

 

Yaktrax Pro

De robuuste sneeuwketting voor schoenen.

yakraxSinds de winter van 2009/2010 voeren wij de Yaktrax Pro. Na diverse producten te hebben vergeleken, leek de Yaktrax Pro hét ideale hulpmiddel voor het lopen op sneeuw en ijs. Na in de prkatijk de Yaktrax Pro te hebben getest, zijn we erg enthousiast geworden. Wandelen, maar óók hardlopen gaat super met deze geweldige hulpmiddelen. De Pro versie is de best bruikbare: hij zit wat degelijker in elkaar én is niet te verliezen. Kom je tijdens de wandeling een sneeuwvrij stuk tegen: geen probleem, gewoon doorlopen. Het loopt zelfs prettig, en de hardstalen spiralen lijden er nauwelijks onder.

De Yaktrax Pro geeft op vastgelopen verijsde sneeuw een perfecte grip. Alléén op echt harde ondergronden (denk aan tegels en plavuizen in supermarkten en portieken) hebben ze geen grip, en zijn dan zelfs wat glad.  Echter het lopen op stukken onbesneeuwde weg gaat weer probleemloos.

Naast de Yaktrax Pro bestaat ook de Yaktrax Walker, maar dat is een minder degelijke versie, het staal van de veren is dunner en in plaats van echt rubber is een elastische polymeer gebruikt die minder sterk is dan rubber. Door het ontbreken van de band over de voet valt de Walker gemakkelijker van de schoen. Daarom voeren wij alléén de Yaktrax Pro. Ook zijn er imitaties van inferieure kwaliteit in omloop.

Het is aan te bevelen de Yaktrax Pro eerst overal voorzichtig uit te proberen, zodat je goed weet wat wél en wat niet kan. En er kan héél veel!

Bekijk ook onderstaande filmpjes van de Yaktrax Pro.. Zoals je dan ziet, kan er gewoon gesprongen en hardgelopen worden op een ijzige ondergrond!

Bestel ze in onze webshop

https://youtu.be/05Nm36p7G9E

Probleemloos met aanloop op bevroren sneeuw springen! Postbezorgers testen de Yaktrax als beste

 
Lopen op de weg en in het bos, alsof er geen sneeuw ligt.  

Voetmedisch Adviescentrum Starshoe Breda VOF

KvK 20078801

BTW NL804143614B01

Haagdijk62, 4811TV Breda

076-5210022

starshoe@starshoe

retourbeleid en algemene voorwaarden

Share